Wednesday, April 17, 2013

Kristen Stewart‘s 23rd birthday is approaching


วันเกิดครบรอบ 23 ปี ของคริสเทน สจ๊วต กำลังจะมาถึงในวันที่ 9 เมษายนนี้ และในฐานะที่เธอกับโรเบิร์ต แพททินสันได้กลับมาคบกันอีกครั้ง คำถามคือ อะไรคือของขวัญที่ร็อบจะมอบให้เธอ

 นี่จะเป็นการจีบกันอีก ครั้งใหญ่หรือป่าว? เค้าจะพาเธอไปพักผ่อนที่เกาะ? หรือว่าพวกเค้าจะพากันไปเที่ยวบาร์แถวแอลเอแล้วไปเป็นสิงห์รมควันกันที่นั่น ?!?

ดูจากทั้งสามข้อแล้ว น่าจะเป็นข้อที่สามนะ แต่จากข่าวกรองของ Hollywood Life- ร็อบกำลังแพลนที่จะหาสุนัขรักษาความปลอดภัยให้คริสเทนสักตัว ว้าวววว

ร็อบสเทน แฟนคลับต่างรู้เรื่องเกี่ยวกับสุนัขชื่อแบร์ ซึ่งเค้าทั้งสองได้ช่วยเหลือมาจากนิวออลีนส์และช่วยกันเลี้ยงดู เรื่องสุนัขเป็นหนึ่งในไม่กี่เรื่องที่สามารถไถ่โทษให้คริสเทนได้ และดูเหมือนว่าเธอกำลังจะได้สุนัขใหม่มาเพิ่มอีกตัว

แหล่งข่าวได้บอกกับ Hollywood Life ว่า คริสเทนได้พยายามเลี่ยงที่จะรับของขวัญวันเกิดในปีนี้ โดยได้บอกว่า
“เธอไม่ต้องการของขวัญอะไรอีก เพราะเธอรู้สึกว่า เธอได้มีทุกอย่างครบแล้ว การได้ใช้เวลากับร็อบต่างหากที่เป็นของขวัญวันเกิดที่ดีที่สุดสำหรับเธอ ถ้าเธอต้องการของขวัญสักอย่างจากร็อบ มันก็คงจะเป็นสุนัขรักษาความปลอดภัย เพื่อจะมาเป็นเพื่อนกับแบร์และเบอร์นี่ มาเป็นสมาชิกใหม่ของครอบครัว”

วงในได้กล่าวอีกว่า “ร็อบจะไม่พยายามเร่งรัดความสัมพันธ์ นอกจากนี้เค้ายังให้โอกาสคริสเทนพิสูจน์ตัวเอง ซึ่งเธอกำลังทำตัวดีกับร็อบและพยายามอย่างมากที่จะทำให้เค้ามีความสุข 
ซึ่งเมื่อก่อนมันเคยเป็นร็อบที่พยายามทำเช่นนั้น ดังนั้นร็อบจึงอยากได้ความเปลี่ยนแปลง

และเชื่อเลยว่า อย่างน้อยร็อบก็ไม่ได้ดูเหมือนจะใจอ่อนในตอนนี้ ถึงแม้ว่าในความเป็นจริงแล้วเค้าก็ยังคบหากับคริสเทนหลังจากที่ทุกอย่างดูเหมือนจะเป็นไปไม่ได้ มันช่างเป็นเรื่องหวานที่เค้ายังคงคิดเรื่องการหาสุนัขรักษาความปลอดภัยให้ กับเธอ และถ้าไม่ใช่เพราะวีรกรรมที่เธอสร้างไว้กับเค้า นี่คงจะเป็นเรื่องที่แทบจะละลายหัวใจที่เย็นชาและมองโลกในแง่ร้ายของพวกเรา
เอาล่ะ อย่างน้อยสุนัขตัวใหม่ก็กำลังจะได้บ้านใหม่เป็นครอบครัวที่น่ารัก และนั่นต่างหากที่สำคัญ


Refer to : http://www.celebdirtylaundry.com/2013/robert-pattinson-kristen-stewart-engagement-ring-0405/

Kristen Stewart‘s 23rd birthday is approaching on April 9th, and now that she and Robert Pattinson are back together, the question is what present Rob will get her. Will it be a big romantic gesture? Will he whisk her away to an island vacation? Or will they go to a hipster bar in LA and smoke up?
Out of all three, it’s likely to be option number #3, but according to Hollywood Life, Rob’s planning on getting Kristen a rescue dog. D’awwwwww.
Robsten fans know about their dog, Bear, which they rescued in New Orleans and share custody of. The dog is one of the few redeeming factors that Kristen has left to play, and it seems as though she’s about to get another one.
A source tells Hollywood Life that Kristen has eschewed traditional gifts this year, revealing, “As far as gifts are concerned, she doesn’t want anything because she feels like she already has everything. Spending time with Rob is the best birthday present for her. If she were to want a gift from Rob, it would be another rescue dog. Another friend for Bear and Bernie…another member of the family.”
The insider adds, “Rob would never put that kind of pressure on things right now. Plus, he’s still making Kristen prove herself. She’s being so sweet to him and working so hard to make him happy. It used to be the other way around completely, so Rob’s loving the change.”
Yeah, I’ll bet. At least Rob doesn’t seem so whipped now, although the fact that he’s still with Kristen after everything suggests a little of that. It is sweet that he’s thinking of getting her another rescue dog, and if it wasn’t for everything she’s put him through, it would almost melt our cold, cynical hearts. Hey, at least another dog will get a loving family to come home to, and that’s the important thing.
Photo Credit: FameFlynet

Translated by PL Translation Services
https://www.facebook.com/PL.translation.services

English to Thai Translation

No comments:

Post a Comment