Wednesday, April 17, 2013

Gwyneth Paltrow: ‘I Won’t Do Botox Again


กวินเน็ธ พัลโทรว์ : "ชั้นจะไม่ฉีดโบท็อกซ์อีกแล้ว...มันทำให้ชั้นดูเหมือน โจน ริเวอร์ส !"

Gwyneth Paltrow: 'I Won't Do Botox Again ... I Looked Like Joan Rivers!'


 ทุก วันนี้ทั้งหมดของชีวิตของกวินเน็ธ พัลโทรว์ คือ การทำชีวิตให้สมดุลย์ เธอกำลังสร้างความสมดุลย์ระหว่างอาชีพนักแสดงกับธุรกิจของเธอ ระหว่างการเป็นแม่และการมีเวลาส่วนตัวของเธอเอง
และเธอได้เปิดเผยใน harper's bazaar ฉบับเดือนพฤษภาคมว่า "เธอกำลังหาวิธีสร้างความสมดุลย์ระหว่างบุหรี่กับเต้าหู้"
เจ้าแม่เรื่องรักษาสุขภาพ ได้ยืนยันในบทสัมภาษณ์ว่าเธอตามใจตัวเองด้วยการสูบบุหรี่หนึ่งมวนต่อสัปดาห์
นอกจากนี้ในปัจจุบันเธอก็เป็นเจ้าของผลิตภัณฑ์บำรุงผิวที่ผสมผสานเทคโนโลยีขั้นสูงกับผลผลิตจากธรรมชาติด้วยเช่นกัน

แต่ เมื่อพูดถึงการศัลยกรรมที่มากกว่าการทำเลเซอร์ เธอยังคงไม่แน่ใจ "ชั้นคงจะกลัวถ้าจะต้องทำการผ่าตัด แต่ลองมาถามชั้นอีกทีตอนอายุ50นะ ชั้นอาจจะทำอะไรก็ได้ ยกเว้นทำโบท็อกซ์อีก เพราะมันทำให้ชั้นดูแย่ ตอนนั้นชั้นดูเหมือน โจน ริเวอร์ส เลย !"

พัลโทรว์ได้กล่าวอีกว่า เธอชอบที่จะเปลี่ยนแนวจากหนัง
แบบ อาร์ตๆ บ้าง ซึ่งเธอก็ได้เป็นที่รู้จักในฐานะ "นักแสดงตลกหญิงที่โดดเด่น"มาสักระยะหนึ่งแล้ว และเราคาดว่าจะไม่ใช่เพียงแค่นั้น เพราะเธอแทบไม่ต้องพยายามที่จะฟิตหุ่นเพื่อฉากเปลือยผิวใน iron man 3 นั่นไม่ใช่เรื่องยากสำหรับเธอเลย

"มันมีการระบุที่ชัดเจนว่าจะมีฉาก นี้ แต่โชคดีที่ชั้นมีพื้นฐานรูปร่างที่ดี เพราะชั้นออกกำลังกายบ่อยๆ ” เธอกล่าว "ชั้นแค่ต้องไม่กินพาสต้ากับเฟรนช์ฟรายส์ในคืนก่อนที่จะถ่ายทำ ซึ่งมันเป็นอะไรที่แย่มากๆ"

...ยังมี บทสัมภาษณ์สดอีกมาก รวมถึงเรื่องที่เจย์ ซี ได้เป็นแรงบันดาลใจให้เธออย่างไรบ้าง และเธอจะมีลูกอีกหรือไม่ อ่านเพิ่มเติมได้ในข่าวใหม่ของ harpersbazaar.com วางแผงวันที่ 23 เมษายนนี้

–Alex Apatoff

Refer to : http://stylenews.peoplestylewatch.com/2013/04/11/gwyneth-paltrow-botox-body-skincare/

Gwyneth Paltrow‘s life is all about balance these days. She’s balancing her movie career with her business ventures. Being a mom with finding time for herself.
And, she confesses in the May issue of Harper’s Bazaar, “finding the balance between cigarettes and tofu.”
The healthy-living queen, who admits in her revealing interview that she treats herself to one cigarette a week, also owns up to mixing high-tech skincare with organic products.
But when it comes to more than just laser treatments, she’s still hesitant. “I would be scared to go under the knife, but you know, talk to me when I’m 50. I’ll try anything. Except I won’t do Botox again, because I looked crazy. I looked like Joan Rivers!”

Paltrow also says she’d love to move from the artsier films she’s known for to an “outrageous girl comedy” — not least of all, we assume, because she doesn’t have to get in the superhero shape necessary for her skin-baring scenes in Iron Man 3.

Not that it’s such a challenge, though: “There are certain requirements, but luckily I have a good base because I work out often,” she says. “I just had to not eat pasta and french fries the night before shooting– which I’m terrible at doing.”
For lots more candid conversation from the star — including how Jay-Z has inspired her and whether she’ll have another baby — visit HarpersBazaar.com and pick up the new issue, on stands April 23.
–Alex Apatoff


Translated by PL Translation Services
https://www.facebook.com/PL.translation.services

English to Thai Translation

No comments:

Post a Comment